woensdag 5 september 2007

Positie Brabanker op Bindex

Onze adviezen zijn nu bijna 2 maanden beschikbaar op Bindex. Nadat wij hier mee startten begon ook de kredietcrisis en kwamen wij al snel in het rood terrecht. Onze eerste doelstelling is om zo snel mogelijk in het groen te komen, want een negatieve rendement ziet er ondanks alle mogelijke excuses over marktomstandigheden natuurlijk schandalig uit. Een tweede essentiele doelstelling is een plek bij de eerste 50. Dat is al een keer gelukt in Augustus, maar we willen dat vooral ook in het 'all-time' klassement en het maand-klassement, want wie kijkt nou verder dan de eerste pagina.

Wij hopen vooral die eerste doelstelling (positief rendement) snel te bereiken, want iedereen die nu op Bindex begint met het geven van adviezen begint op nul en komt dus boven ons terrecht: Laat die AEX dus snel even spurten!!! ;-)

Tenslotte het Karma: onze 1.0 is niet meer boven het gemiddelde en dat is toch wel wat wij ambieeren. Ons doel is hiervoor rond de 1.2. Het mag natuurlijk altijd hoger, maar het zou wel eens kunnen zijn, dat we onverantwoorde risico's zouden moeten lopen om dichter in de buurt van 2 (het maximum) uit te komen, en dat willen we zeker niet.

Geen opmerkingen: